vlnr Miami Beach, Big Show, Sun Valley, Bounty, Roller Derby, Golden Gate
alle kasten waren bezet
Sommige spelers speelden uren op een kast
Conentratie bij de vaste spelers
Schitterende Miami Beach uit 1955
Mechelen 2007

Inmiddels was het een traditie geworden. We namen nog slechts aan één beurs per jaar deel en probeerden elke keer een brede selectie kasten uit onze collectie te showen. Ook voor de beurs in Mechelen van 2007 hadden wij van onze goede vriend Carl Jacobs een uitnodiging ontvangen. Zonder dat hij het wist hadden we voor hem weer een unieke en veel gevraagde kast gerestaureerd. Hadden wij naar Amerika in het verleden reeds een paar Bounty's verzonden, dit keer hadden wij voor Carl een Bounty gemaakt. Maar niet alleen hadden we voor Carl een kast gemaakt, ook hadden wij voor een fabrikant van electronische bingo's een paar electro-mechanische kasten gemaakt, die ze in hun showroom zouden kunnen plaatsen. Dat alles gebeurde op basis van een gesloten beurs, wij kregen de benodigde onderdelen en onze vrije tijd, kennis, kunde en hobby deed de rest.
Voor deze beurs hadden we een brede selectie uitgekozen. Omdat het vrijwel allemaal kasten uit onze eigen verzameling waren en we zelf voor het vervoer moesten zorgen, was het hebben van een vrachtwagen een must. Gelukkig kon ik nog een keer een beroep doen op een relatie uit het verleden en hadden we zes kasten in een vrachtwagen kunnen inladen. Een Miami Beach, Big Show, Sun Valley, Bounty, Roller Derby (in de speciale kleuren van de fabrikant) en een Golden Gate. 
Dit keer geen gerestaureerde en ongerestaureerde kast meer naast elkaar. Uit de reakties van het vorig jaar bleek dat men niets zag in een ongerestaureerde kast en alleen maar wilde spelen op een gerestaureerde kast. Geen bewonderende blikken naar de gerestaureerde objecten, alleen het spelen er op telde.
Het werd ons ook steeds meer duidelijk, dat het aantal liefhebbers van een Bally bingo niet heel groot is. Wel duidelijk is dat de groep aan het vergrijzen is. Als er jeugdige spelers achter een kast gingen staan, drukte deze een keer op de rode knop en trok aan de shooter. Daarna werden de handen aan de zijkanten van de kast geplaatst en werd er tevergeefs naar de flipperknoppen gezocht. Verbaasd onderzochten ze dan de kast, begonnen uit alle macht op de knoppen van de frontbalk te drukken, maar die reageerden natuurlijk nergens op omdat men maar een punt had gespeeld. Daarna was het snel afgelopen met het spel en teleurgesteld droop men af.
Het leerde ons echter wel het een en ander. We zorgden er voor dat er geen punten meer op de kasten stonden. Pas als men echt interesse toonde zetten wij er punten op en voorkwamen op die manier dat de door ons als nieuw gemaakte kasten door de jeugd beschadigd werden. We begonnen onze vaste spelers nu ook veel beter te kennen. Hun vragen en opmerkingen inmiddels ook
. Sommigen gingen er prat op om al spelend een vermeend mankement aan de kast te ontdekken, anderen vertelden vol trots dat ze zo goed waren dat het spelen voor hun op een bingo geen geheimen kende. Ach zo zijn allen op onze eigen manier met onze hobby bezig.
Restauraties