Naast de gebruikelijk stamgasten, konden we ook veel bezoekers uit de UK verwelkomen. Vooral de gerestaureerde Double Header had niet te klagen over belangstelling en binnenkort zal over de Double Header als restauratie project weer uitvoerig op deze site worden geschreven, want dit is echt een bijzonder object geworden.
Rosmalen 2011
Ook in 2011 wilden we op de grootste beurs voor 50, 60 en 70 jaren artikelen weer van de partij zijn. Omdat we de afgelopen jaren op een plek hadden gestaan die niet meer onze voorkeur had, vroegen we bij de inschrijiving reeds om een andere plek. Gelukkig lukte het Peter om met de nodige moeite een nieuwe plek te krijgen op een locatie midden in de centrale hal. Die plek was twee keer zo groot als de plaats van de vorige jaren, dus zouden we meer kunnen meenemen
Omdat we nu een stand hadden die veel meer bezoekers zou trekken wilden we dit jaar niet alleen bingo's presenteren, maar hadden we de ruimte benut om diverse artikelen te laten zien. Dus hadden we de een deel van de stand ingericht voor 5  bingo's uit verschillende perioden en stonden er aan de andere kant van de stand 4 heel oude gerestaureerde flippers. Op de hoek van de stand stonden twee oude fruitautomaten en in het centrum van de stand stond een originele shooting galery  met een Shoot the Bear.
En hoewel het een beurs is die in het kader van de voorbije eeuw staat, hadden we ook iets geheel nieuws meegenomen. Coos had de afgelopen periode in zijn vrije tijd namelijk een Midi Pinball ontwikkeld, die hij aan het publiek wilde tonen om te peilen hoe de reacties daarop zouden zijn. De Midi Pinball is een pinball met geringere afmetingen dan een standaard pinball en die gevoed wordt door een computer, waarin Coos momenteel 22 verschillende  pinballs had verzameld. Alle gebruikmakend van de originele (maar kleinere) speeltafel en kopruit, met de originele spelversies en de daarbij behorende gimmicks en geluiden. Hij was zelfs zo ver gegaan dat als je tegen de kast stootte je de bal zag bewegen en stootte je te hard viel de kast op tilt.
En de nieuwe plek bleek aanmerkelijk beter te zijn dan de plek van de afgelopen jaren. Vooral op zaterdag was het zo druk dat voordat we er erg in hadden het al 17.00 uur was en de bezoekers gevraagd moesten worden de zalen te verlaten. Nadeel van de drukte bleek te zijn dat we helemaal geen tijd hadden gehad om veel foto's te nemen, maar naast heel veel belangstelling voor de nieuw ontwikkelde pinball van Coos, waren er veel bewonderende blikken voor de gerestaureerde bingo juweeltjes. In tegenstelling tot de afgelopen jaren wilden we slechts bij uitzondering mensen op de bingo's laten spelen en hadden er dan ook geen punten opgezet. De ervaring van de afgelopen jaren had ons daartoe doen besluiten, want door de drukte konden we geen goed overzicht over onze kasten houden.
Restauraties