De restauratie van de Miss America 75
Aan de buitenzijde hoefde ook niets aan deze bingo gedaan te worden, maar van binnen bleek toch dat de Belgische exploitant (de muntproof bleek op twee Belgische francs te zijn afgesteld) een zuinig type was geweest.
Een paar voorbeelden wat we zoal tegen kwamen:
Maar de binnenkant was in absolute nieuwstaat. De genomen foto's getuigen daarvan, want zij werden genomen voordat de units onderhanden werden genomem. De achterdeur, de Control Unit, de achter- en voorkant van het Whiteboard vertoonden vrijwel geen nicotine aanslag en waren niet smerig. De motoren nog geheel geruisloos en oh wonder, op het speelveld waren geen balsporen te zien.
Toch was het niet voldoende om een stofdoek over de contacten te halen. Alle units zijn voor de zekerheid toch uit elkaar gehaald, gereinigd en weer juist afgesteld in elkaar gezet.

Zo te zien had de Belgische uitbater in zijn eigen voet geschoten. De immens populaire Miss America (waarom moesten alle kasten anders in de kleuren van de Miss America worden overgespoten?) is nauwelijks bespeeld. Dat komt er van als je de winstkansen op deze wijze minimaliseert. Bally heeft ooit in een brochure geschreven: “Too tough”  is bad. Oftewel als de gemiddelde speler niet genoeg replays kan scoren om zich lekker te voelen, dan wordt hij ontmoedigd en dan zal hij niet meer terug komen om te spelen.De step-up en step-down coils van de Reflex Unit waren met behulp van bierviltjes geblokkeerd, zodat de Reflex Unit op een vast punt stond en niet meer naar liberal of conservative kon draaien. Het spreekt vanzelf dat de vastgezette positie verre van liberal was!
De vingers van de Reflex Unit werden met een paar lucifertjes van de contacten afgehouden, en natuurlijk was het verkrijgen van een Extra Ball zo moeilijk mogelijk gemaakt.
De Spotting Unit was ook onderhanden genomen. Normaal zie je dat er draden worden losgesoldeerd, maar nu had de exploitant gewoon isolatieband op diverse plekken op de contacten geplakt. Dat is eenvoudig en het werkt prima.
Alles nog origineel, met heel lage tellerstanden
backdoor-als-nieuw
Control-Unit
Magic-Lines-Unit
Op-het-whiteboard-geen-aanslag
zelfs-nog-de-afstelgegevens
Nieuw speelveld zonder schade
De kast speelt weer als nieuw en is een nieuw leven in Belgie begonnen