Hoe de verzameling groeit
Ongemerkt is de verzameling gegroeid. Zo hadden we op een gegeven ogenblik een verzameling van bijna 100 kasten, waaronder natuurlijk veel dubbele exemplaren. Inmiddels zijn we in bezit van de complete serie OK kasten (van de  County Fair tot de Bounty), de eerste Magic Screen kasten zonder OK (Carnival Queen, Ballerina en Sea Island), de speciale Magic Screen versie van de Twist, bijna alle woodrails uit de fifties Broadway, Night Club, Hi Fi, Surf Club, Beach Club, Palm Springs, Gayety, Sun Valley, Beach Time, Cypress Gardens, Showtime, Spot Lite, Miami Beach, Dude Ranch, Atlantic City, Bally Beauty, Big Show, Beach Beauty, Yacht Club, Ice Frolics, Variety, Big Time, Key West, Double Header. De Touch Down en Acapulco en vrijwel alle 20 gaten kasten. En de versies van de Miss America in alle soorten en maten.Een slide show van een (gedeelte) van de voorraad, nog jaren werk!


Maar toch misten we nog enige exemplaren. Het vreemde was dat we wel enige exemplaren hadden gevonden van de Big Wheel, maar nooit een Magic Ring op het spoor kwamen. Wel waren we in het bezit van een paar Gayety kasten, maar een Gay Time bleek voor ons onvindbaar.
Dat laatste veranderde trouwens toen ik (Bingobeast) door een nationale TV zender in staat werd gesteld wat meer over onze hobby te laten zien en tegelijkertijd een oproep te doen om een nog ontbrekende kast te vinden.
In dat programma liet ik een TV ploeg een aantal Bally Bingo's zien, maar men begreep niet veel van de lol van het spelletje. Mijn oproep voor het opsporen van een Gay Time had echter wel succes. Want behalve een paar Gay Time's werden ons nog andere bingo's aangeboden, waaronder een zeldzame Double Header. De oproep voor een nog ontbrekende Bally Parade heeft echter nooit een gevolg gehad, zodat we die nog steeds niet hebben.
deel van de voorraad.

Restauraties